מנדף למסעדה

 
התאמה אישית של מנדף היא אחד התנאים החשובים ביותר עבור הפעלה תקינה של מסעדה. ההתאמה קובעת את ביצועי הנידוף, את האפקטיביות של הפעולה וגם את צריכת האנרגיה. התאמה תבטיח התמודדות עם כל סוגי הלכלוך היוצאים מתוך המטבח. מעבר לכך, יש מגוון סוגים של מנדפים ולכן רק באמצעות התאמה אישית ניתן לאתר את המוצר האידיאלי עבור המסעדה.

 
מנדפים לפי הזמנה כוללים מסננים עוצרי טיפות והם מתאימים גם עבור סינון וקליטת ריחות בישול או אדי שמן. המנדפים מותקנים לפי דרישות הלקוח ותוך התחשבות בתנאי הסביבה, האוורור והצרכים המיוחדים של המטבח. בנוסף, יש סדרה שלמה של מפוחים לפינוי עשן אותם רצוי להתקין במטבחים גדולים. המפוחים מתאימים לאוורור תעשיתי או מסחרים והם עומדים בהצלחה בבדיקות מכון התקנים.

 
מנדפים למסעדה
 

טיפים לבחירת מנדף למסעדה

הנה כמה טיפים שיכולים לעזור בעת בחירת מנדפים ובמהלך התאמתם לצרכיי המסעדה:

  • תו תקן - התקנת מנדף במסעדה איננה עיניין של מה בכך, על המנדף המותקן במסעדה, חובה לעמוד בתו תקן מחמיר. מנדפים מבית היוצר של אוטמי זקין, הם מבית היוצר של טובי הספקים והיצרנים בארץ.

  • משקע אלקטרוסטטי- מטבח העוסק בצליית בשר, עישון בשר או דגים וגם טיגון והקפצות דורש התקנה של משקע אלקטרוסטטי במקום מסנן השקים. עם זאת, במקרה כזה נדרש גם שטח התקנה גדול יותר.
  • התקנה- אי אפשר לנצל את תכונות המנדף למסעדה מבלי להקפיד על התקנת מנדפים מקצועית. השאיפה צריכה להיות יצירת קשר עם חברה איכותית המסוגלת לבצע התקנה בכפוף לדרישות התקן.

מנדפים למסעדה זה אנחנו

בחברת אוטמי זקין בע"מ ישמחו ללוות אתכם במהלך בחירת מנדף למסעדה לשימוש תעשייתי או מסחרי. יש לנו את הרקע והניסיון הדרושים על מנת לבחור יחד איתכם מנדף בהתאמה אישית. השאירו פרטים באתר או צרו קשר בהקדם עם אחד מנציגי החברה המובילה בישראל.