התקנת מנדפים

שירות התקנת מנדפים למטבחים ולמסעדות
המנדף הוא אחד מהכלים החשובים ביותר בכל מטבח מוסדי באשר הוא. תפקידו של המנדף הוא לסלק את אדי הבישול ועשן הגריל מהמטבח דרך תעלות האוורור, מבלי לסכן את בריאות העובדים, תוך צמצום הסיכוי למפגעי תברואה ובטיחות. ללא מנדף המותקן בהתאם לתקנים המקובלים בתחום, שקיבל את אישור שירותי הכבאות, לא ניתן לקבל רישיון עסק. התקנת מנדפים חשובה לא רק לפני פתיחת מסעדה חדשה אלא גם במקרים שבהם המטבח שינה את הייעוד שלו. כך, לדוגמה, ניתן במידת הצורך לבצע הוספה של מערכות סינון, לשנות את המיקום של המנדף הקיים, לשפר את ספיקת האוויר של המפוח או להחליף את המפוח במפוח שונה ועוד.
לפרטים נוספים על התקנת מנדפים נשמח לעמוד לשרותכם בטלפון 1700-502-002
 
 
 
התקנת מנדפים

חשיבות התקנת מנדפים על ידי חברה מקצועית בלבד

ישנם בעלי עסקים בתחום המזון והמשקה המעוניינים באופן טבעי לחסוך כמה שיותר כסף בזמן הקמת העסק ולכן במקום לפנות לגורמים מקצועיים, מתנסים בעצמם בהתקנת מנדפים. מדובר בטעות מרה שעלולה להיות כואבת וזאת מכיוון שכפי שציינו, התקנת מנדף בצורה לא מקצועית עלולה להוביל לכך שהמסעדה לא תוכל לקבל את רישיון העסק הנכסף. בנוסף לכך, כאשר לא בוצעה התאמה מושלמת בין סוג המנדף, ממדיו, עוצמת השאיבה שלו ושאר המאפיינים לצרכי המטבח, עלול להיווצר מצב ביש שבו המטבח יתמלא בעשן לעתים קרובות וניחוחות הבישול יעזבו את המטבח ויתפשטו ברחבי המסעדה. במקרים רבים מסעדות נאלצו לסגור את דלתיהן מכיוון שמנדף חלש מדי הוביל לכך שהאווירה במקום היתה פשוט בלתי נסבלת. מעבר לכך, התקנת מנדף בצורה רשלנית וללא התאמה לצרכי המטבח עלולה להסתיים באסון. מנדף לא מתאים או התקנה לא איכותית עלולים להגדיל את הסיכוי לדליקות ושריפות וכן להגדיל את הסיכוי לכוויות כתוצאה מטפטוף של שומנים בטמפרטורה גבוהה על העובדים במקום.

אוטמי זקין – התקנת מנדפים ברמה אחרת

אם אתם מעוניינים לקבל פרטים נוספים על התקנת ואחזקת מנדפים למטבחים ומסעדות, אתם מוזמנים ליצור קשר עם אנשי המקצוע המומחים של חברת אוטמי זקין, הפועלת בתחום משנת 2004. נציגי החברה זמינים עבורכם בטלפון מספר 1-700-502-002.